avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot sa fac??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot sa fac??

Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac impotriva unui vecin care imi tot muta masina mea proprietate personala pe domeniul public motivand faptul ca vrea sa treaca spre un chiosc care il are deschis de curand la parterul unui bloc, blocul meu si al lui sunt fata in fata iar intrarea mea este dintr-o straduta, iar intrarea lui este tot din straduta care este fata in fata deoarece a spart geamul la apartamentul lui si a facut intrare pentru cumparatori, ce ma deranjeaza pe mine este ca imi impinge , trage, de masina mea s-o mute cand vine cu masini mai mari de marfa , i-am explicat frumos ca este domeniul public iar masina mea este parcata in fata scarii mele si ca poate sa ma sune si vin s-o mut in 5 min ca doar suntem oameni civilizati si nu ne facem dreptate cu forta, ce pot face in situatia asta? il pot acuza de ceva? pe acesta straduta nu exista parcare cu plata ci doar domeniul public, si oricine poate parca masina pe partea cu scara lui, el (vecinul) care si-a deschis acest magazin la parterul blocului din fata si a mai si spart geamul la apartamentul lui detinut sa faca intrare pentru clienti se comporta ca si cum ar fii patron de strada , parca ar fi aceasta straduta proprietatea lui, i-am si spus ca nu si-a cumparat strada si orice vecin are dreptul sa parcheze masina in fata blocului unde locuieste dar nu prea am cu cine sa ma inteleg , va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mavericu , utilizator 14:58, 29 Iulie 2010
Acest gen de probleme se rezolva discutand cu politistul de proximitate care are in competenta strada unde domicliati, care il poate chema pe vecinul dvs. la discutii. acest lucru il puteti face deplasandu-va la sectia de politie de care apartineti unde puneti face o petitie in care sa relatati toate aceste aspecte, fie sa discutati direct cu politistul de proximitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parcarea aaaalexandra aaaalexandra seara. De cele mai multe ori nu gasim loc de parcare decat in spatele blocului din fata. Acesta are gradina doar in fata. In spate exista o cale de acces ca o ... (vezi toată discuția)
Paza in casa scarii valerix valerix Rog solutie ! un vecin din scara a angajat o firma de paza sa pazeasca .................... blocul . Problema este ca eu locuiesc la parter iar acestia si au ... (vezi toată discuția)
Vechea problema cu locurile de parcare ovello ovello Buna ziua, Pentru inceput vreau sa anunt ca sunt constient ca este posibil sa postez intr-un loc / forum nepotrivit. Totusi, am epuizat absolut toate ... (vezi toată discuția)