avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi de autor pt traduceri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi de autor pt traduceri

Buna ziua,
Pt contractele de traduceri (ma refer la traducerile de literatura, nu traduceri autorizate), in conditiile in care nu sunt facute pe PFA, ci pe persoana fizica simpla, ce impozite se platesc conform noilor reglamentari ?
Multumesc anticipat.:)
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Miluka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Miluka , utilizator 10:04, 9 August 2010
Buna ziua, revin cu rugamintea de a primi un raspuns la intrebarile adresate...
As vrea sa adaug ca veniturile de natura profesionala din traducerile de carti pe care le fac, nu au caracter repetitiv, ci ocazional.
Puteti sa-mi spuneti va rog incepand din ce data sunt aplicabile noile reglementari?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Miluka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa- unde ma incadrez, la venituri repetitive sau ocazionale? c.oana c.oana De cand a iesit OUG 58/2010, am citit o groaza de interpretari privind sintagma \"venituri repetitive/ocazionale\". Sunt in ceata totala. Sunt profesor cu ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa tiberiumalciu tiberiumalciu Sunt angajat cu carte de munca la o intreprindere unde platesc toate contributiile.Sunt si PFA , activitati de inginerie si consultanta tehnica. Prestez ... (vezi toată discuția)