avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... INCADRARE CU STUDII SUPERIOARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

INCADRARE CU STUDII SUPERIOARE

Buna ziua,
Va rog sa/mi spuneti cum se face incadrarea pentru cei care termina ciclul I de licenta Bolognia conform cu noua lege unica de salarizare. Incadrarea se facepe studii superioare de scurta durata SSD sau pe studii superioare S. In institutia noastra incepind cu acest an te incadreaza cu studii de scurta durata daca ai terminat ciclul I de licenta spunand ca este obligatoriu sa ai masterul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:45, 28 Ianuarie 2010
Art. 38 din legea 330/2009 spune clar ca absolventii ciclului I Bologna (3 ani) se salarizeaza la nivelul studiilor superioare!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent de studii superioare (2010) de 3 ani!!!!! functionar functionar "public" -un functionar cu studii medii si vechime in domeniu de peste 15 ani, termina in anul 2010 studii superioare (3 ani). Poate fi avansat intr-o alta treapta ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)