avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cate exemplare se emit actele aditionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cate exemplare se emit actele aditionale

Deciziile si actele aditionale se emit in cate exemplare? poate sa imi spuna cineva daca este precizat in vreo lege acest lucru....cate exempalre se emit.....Eu nu am gasit nicaieri aceasta informatie. Multumesc pentru eventualele raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:46, 19 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Si daca totusi el pleaca .. este normal sa-i opreasca, cartea de munca asa cum i-au facut acelui coleg?
Si daca nu vrea sa dea banii ... il da firma in judecata ... va exista un proces .... dar cartea de munca nu este corect sa fie retinuta pana la inapoirea banilor.
Sincer nu vad ce schimba denumirea.
Mai intai ca partile nu pot face intelegeri contrare legii indiferent de ce nume ar purta actul semnat.
Angajatorul trebuie sa faca dovada cheltuielilor cu pregatirea profesionala. Trebuie sa faca dovada ca deplasarile sunt pentru pregatire profesionala. Fiind vorba de pregatire profesionala, se supune prevederilor din codul muncii respective, inapoierea cheltuielilor facandu-se proportional timpului ramas
Sfatul meu este sa mearga la angajator si sa arate ca stie prevederile legale, si mai ales faptul ca acesta nu poate retine carnetul de munca.Il poate informa si de faptul ca poate actiona in justitie pentru recuperarea acestuia, cat si pt. micsorarea pretentiilor materiale, daca acestea sunt exagerate.
Cat priveste faptul ca nu poate folosi perfectionarea in alt job,nici o prevedere legala nu obliga angajatorul sa-l califice pe salariat doar in activitati care-i vor folosii si pentru viitor. Pregatirea profesionala angajatorul o face in scopul care ii este necesar lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale contracte de munca ela_vierescu ela_vierescu Buna sera, As vrea si eu sa stiu daca nu trebuie ca angajat sa ai si tu un exemplar din actele aditionale aduse contractului de munca. Am primit privind ... (vezi toată discuția)
Preaviz / act aditional / inregistrare itm 1. am citit multe mesaje legate de preavizul in cazul demisiei si am inteles ca e de 15 zile calendaristice, ca acea clauza din CCM privind reducerea timpului ... (vezi toată discuția)
Contract de retentie kote_alex kote_alex Buna ! As vrea sa va adresez o intrebare . Am semnat anul trecut un contract de retentie in cadrul unei firme de IT , contravaloarea unor cursuri de ... (vezi toată discuția)