avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contor de curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contor de curent

Este acceptabil si legal , ca un imobil sa fie apartinator unui proprietar , iar contorul de curent electric sa figureze pe alt nume ?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 12:57, 1 August 2010
In general, furnizorii accepta aceasta situatie de fapt.
Legea nu prevede ceva anume relativ la aceasta situatie.
Se pot face insa comentarii (teoretice).
Ultima modificare: Duminică, 1 August 2010
legalmgm, utilizator
Este acceptabil, atata timp cat furnizorul primeste contravaloarea serviciilor de furnizare ,apartinatorul se foloseste de ele .

Ex: Portugalia :
- apartinatorul, proprietearul unui imobil in conditiile in care il inchiriaza, da spre folosinta pe contract de comodat - comodatarul sau chiriasul incheie contratculd e furnizare ( gaz, energie ..etc) pe numele sau.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)
Pretul gazului felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, As dori, daca se poate, un raspuns la urmatoarea problema: Suntchirias al unui imobil care are centrala proprie pentru furnizarea apei calde ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)