avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rezolvare conflict
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rezolvare conflict

Buna seara!

As dori sa stiu cum este considerata din punct de vedere legal urmatoarea notiune. Locuiesc impreuna cu sotul meu si copilul nostru in imobilul parintilor mei. In urma neintelegerilor am apleat la bunul simt al sotului meu cerandu-i sa paraseasca imobilul. Din cauza refuzului acestuia am hotarat sa schimb yala, accesul in casa fiind imposibil. In cazul unui divort cum se poate rasfrange aceasta actiune asupra mea.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:54, 3 August 2010
Nu are comportament agresiv, doar ca certurile existente se resfrang asupra copilului care este tot timpul agitat si ca mama mi se rupe sufletul.as dori sa pot obtine hotararea cat mai repede. este stupid ca sa nu poti da afara un individ din propria casa
Ma gandeam ca asa este ,pentru ca si parintii mei l-au luat in spatiu pe sotul meu,dar au fost avertizati de riscuri,in cazul unui divort. Asta era acum 20 de ani si nu era cazul...Gabrielle
puteti intenta o actiune in evacuare daca sunteti proprietara exclusiva a casei.
Nu este proprietara imobilului, sunt parintii deci fiind proprietari numai acestia pot avea calitate procesual activa in actiunea in evacuarea sotului doamnei.
sotul sigur sparge yala pentru ca are domiciliul acolo.
dupa divort trebuie sa faci evacuarea lui din imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Existã vreun artificiu pentru evitarea procesului de partaj Cristian Marian Cristian Marian Există sentință definitivă de divorț. Copilul mi-a fost încredințat mie. Eu și copilul stăm în chirie, fosta soție în ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa plece din casa lionut lionut Buna ziua, sunt divortat de sotie de mai bine de o luna, iar aceasta nu vrea sa plece din casa. Divortul a fost facut la notar, unde s-a specificat ca ea se ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)