avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de servicii intrerupt fortat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de servicii intrerupt fortat

buna ziua, lucrez in domeniul hotelier de 17 ani cu experienta internationala si de 3 ani lucrez in Romania ca director general pe baza de contract de servicii.Este a doua oara cand mi se intrerupe fortat contractul de servicii.Cu 6 luni in urma am incheiat un contract de servicii pe o perioada de 2 ani si a fost intrerupt fortat de patroni fara nici un motiv real si solid, in plus nu mi-au dat salariul pe ultima luna pentru care deja am facut factura fara nici un motiv.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa.mi recuperez banii si daca e legal acest mod de intrerupere a contractului, repet fara nici un motiv real.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:38, 3 August 2010
Daca acest contract a fost reziliat in mod unilateral fara respectarea clauzelor prevazute la capitolul" Incetarea contractului", incercati sa rezolvati pe cale amiabila si, daca nu reusiti, actionati in instanta. Tot in acest mod va recuperati si banii cuveniti ca si salariu.

1. Neavand contract individual de munca nu sunteti aparat de legislatia muncii ci de Codul civil.
2. In contractul de prestari servicii aveti incluse si clauzele de incetare a acestuia. Daca acestea nu au fost respectate dati in judecata pe partenerul dvs.
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)
Efectele produse de contractul de mandat yoggibaer yoggibaer Buna ziua! As dori sa va intreb ce efecte produce un contract de mandat (oneros- contract de manager) dupa revocarea unilaterala (din partea ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat unilateral mateidonea mateidonea Contract reziliat unilateral Buna ziua, in urma cu vreo 10 ani am semnat un contract privind furnizarea de servicii CATV (tv. prin cablu), telefon si ... (vezi toată discuția)