buna ziua, lucrez in domeniul hotelier de 17 ani cu experienta internationala si de 3 ani lucrez in Romania ca director general pe baza de contract de servicii.Este a doua oara cand mi se intrerupe fortat contractul de servicii.Cu 6 luni in urma am incheiat un contract de servicii pe o perioada de 2 ani si a fost intrerupt fortat de patroni fara nici un motiv real si solid, in plus nu mi-au dat salariul pe ultima luna pentru care deja am facut factura fara nici un motiv.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa.mi recuperez banii si daca e legal acest mod de intrerupere a contractului, repet fara nici un motiv real.Va multumesc anticipat.
Daca acest contract a fost reziliat in mod unilateral fara respectarea clauzelor prevazute la capitolul" Incetarea contractului", incercati sa rezolvati pe cale amiabila si, daca nu reusiti, actionati in instanta. Tot in acest mod va recuperati si banii cuveniti ca si salariu.
1. Neavand contract individual de munca nu sunteti aparat de legislatia muncii ci de Codul civil.
2. In contractul de prestari servicii aveti incluse si clauzele de incetare a acestuia. Daca acestea nu au fost respectate dati in judecata pe partenerul dvs.