avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie fictiva la Orange
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie fictiva la Orange

Buna ziua,
Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin cerere de reziliere in septembrie 2001. La acea data am platit si ultima factura. Cei de la Orange, prin firma EOS, sustin ca eu am o datorie de 100 Ron, si ca nu am achiatt acea ultima factura, dar culmea este ca si ei sustin ca sunt inregistrat cu cerere de reziliere, si ca acel contract a fost reziliat in urma acelei cereri. Cu toate ca am achitat acea factura as dori sa stiu ce se poate intampla. Din cate cunosc, aceasta datorie, desi a fost platita, ar trebui sa se fi prescris dupa 5 ani (sau 3).

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 19:35, 21 Decembrie 2009
Tocmai asta e treaba lor, a celor care se ocupa de recuperarea creantelor, sa sperie ..... si cine cade in plasa, cade:D
..."SI MI-A ZIS SA NU MAI VB URAT CA EA IMI INCHIDE TELEFONUL CA NU E OPERATOARE E JURISTA SI CA PRIETENA MEA "...:)):)):))...
Faceti o plangere la reprezentanta Orange si cereti sa fiti contactati de departamentul juridic.
pai de ce sa contacteze departamentul juridic de la orange, daca ei s-au delimitat de aceste actiuni si au vandut datoriile catre societatea de recuperare?
Buna ziua.Acelas lucru l-am patit si eu cu ceva timp in urma insa datoria mea e de 780 RON. Intrebarea mea e urmatoarea.In primul rand e o greseala ce-am observat`o in contract Numele meu nu este scris corect. iar 2 la mana dupa cateva somatii de la EOS ignorate mi-a venit o hartie de la nu mai stiu ce barou... avocatura... pe care scrie mare ATENTIE si imi spune ca in termen de 5 zile daca nu platesc ajunge in instanta. am vb. cu cei de la EOS la telefon inainte insa i-am tot amanat luand in considerare cele citite aici.Astept si eu un raspuns.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare sau recuperatori jacuzzi jacuzzi Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/ Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)