amb35 a scris:
"o sa luam masuri drastice !". Iar eu l-am intrebat "ce inseamna masuri drastice". La care raspunsul a fost "Chemarea in instanta si sa nu se ajunga si la altele". Intrebarea mea este: cum sa procedez?
Trebuie sa depun o sesizare? M-am gandit ca daca acum platesc, acest om se poate gandi ca am platit datorita amenintarii sale; deci vecinul poate gandi: "are efect amenintarea, atunci sa o mai folosesc". Va multumesc pentru timpul acordat.
NU aveti pentru ce face sesizare sau reclamatie, pentru ca v-a explicat ce reprezinta acele MASURI DRASTICE.
Daca aveti restante si administratia nu v-a actionat in instanta, poate oricand sa o faca, pe buna dreptate, in urma unei somatii.
Nici atentionarea verbala, nici faptul ca va afiseaza lunar restantele, nici o somatie scrisa, nu poate fi o amenintare ci o masura prevazuta in legea asociatiilor de proprietari.
Daca veti plati restantele(cu penalizari) , le veti plati, pentru ca sunteti dvs debitor si nu pentru ca vecinul sau administratorul v-a atras atentia ca veti fi dat in judecata..("amenintarea" cu judecata nu prea tine , pentru a face dvs o sesizare sau reclamatie impotriva acelei persoane)