avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct lucru

Societate comerciala romana, antreprenor general, in baza unui contract cu terta persoana referitor la constructia la cheie a unui imobil, deruleaza lucrarile de constructii timp de 18 luni intr-o localitate diferita de cea in care se afla sediul societatii.
In acest proiect sunt implicate 20 persoane angajate ale societatii.
Este obligatorie declararea ca punct de lucru a acestui santier?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:59, 4 August 2010
da este oblogatorie..
Se poate sa-mi spuneti legea in care este precizata aceasta obligativitate?
legea societatilor comerciale, actele normative ce reglementeaza activitatea registrului comertului
este obligatoriu declararea punctului de lucru, Legea 31/90 si statutul societatii.
Declaratia pe propria raspundere pe care ati dat-o la infiintarea firmei trebuia completata cu activitate la terte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Înfiinţare punct de lucru şantier ionutt ionutt Buna ziua, Conform art. 74 alin. 4 din C.Proc. Fisc. \\"Prin sediu secundar se înţelege şi un şantier de construcţii... numai dacă şantierul, ... (vezi toată discuția)
construirea unei case pentru persoana de catre o firma ContSters330987 ContSters330987 SRL pot incheia contract de executare a unei lucrari cu o persoana fizica de \\\\"constructie casa\\\\" daca nu am in obiectul principal de avtivitate codul ... (vezi toată discuția)