avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Serviciul de Evidenta si avizul ANFP
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Serviciul de Evidenta si avizul ANFP

Am o mare problema.Astazi am avut sedinta de Consiliu Local si a fost aprobat statul de functii cu nr.minim pe SPCLEP,adica 4.Dupa indelungi discutii si radiograme de la DEPABDEP Bucuresti s-a ajuns la concluzia ca se poate sa reorganizam serviciul ,conditia fiind ca per primarie sa nu depasim nr.de posturi.Acum,daca noi avem statul de functii vechi,unde eram doar 4 aprobat de ANFP,prefectura,Consiliu Local,trebuie sa o luam de la inceput cu aceste aprobari.Intrebarea mea este cu ce ma duc la ANFP?Cu organigrama rectificata unde suntem din nou 8 ,cum de altfel am fost si pana acum si cu mai ce?#-o
Imi pare rau ca insist dar cred ca in curand fac o depresie de cata nebunie a putut declansa o proasta interpretare a acestei OUG 63.Va multumesc anticipat!:)
Si daca,, unii ,,nu doresc sa revoce HCL ? Solicitam avizul ANFP si supunem din nou organigrama si statul de functii in CL ?:(
da, numai ca atunci, veti crea practic, acele posturi de conducere...care vor putea fi ocupate doar prin recrutare. cum prevederile oug. 34/2009 sunt inca in vigoare...o sa le creati pe dejaba... :)
Buna ziua!
Vin si eu aici cu 2 intrebari:
1. Sunt in C C C , urmeaza restructurari, in ce masura sunt afectata!
2. S-a trimis la ANFP documentatia pentru promovarea in clasa inca din 04.03.2010 (de catre unitate ) si nu s-a primit inca nici un fel de raspuns.
Cui ma pot adresa si termenul legal de obtinerea acestui aviz:(
Mii de multumiri!
D.l Mihai,concluzia este ca ar trebui sa facem urgent o sedinta de CL si sa revocam hotararea,pentru a da alta hotarare cu amendamente?Dar pe ce motiv?
D.l hostiuc,la noi au venit aprobarile in termen de 30 de zile.Sunati la ANFP,probabil lucrarea dvs.zace printr-un sertar prafuit.

Alte discuții în legătură

Poate consiliul local sa ajute spclep ? alexandraalex alexandraalex Daca in urma sedintei de CL se suplimenteaza SPCLEP cu un post de conducere,desfiintat ca urmare a OUG 63/2010,acest post poate fi ocupat temporar conf.art.80 ... (vezi toată discuția)
Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese? Eugen Enescu Eugen Enescu Nevasta primarului este angajata primariei la SPCLEP este in stare de incompatibilitate si conflict de interese potrivit art.95 din 161/2003si art.61, alin 4, ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)