Am o mare problema.Astazi am avut sedinta de Consiliu Local si a fost aprobat statul de functii cu nr.minim pe SPCLEP,adica 4.Dupa indelungi discutii si radiograme de la DEPABDEP Bucuresti s-a ajuns la concluzia ca se poate sa reorganizam serviciul ,conditia fiind ca per primarie sa nu depasim nr.de posturi.Acum,daca noi avem statul de functii vechi,unde eram doar 4 aprobat de ANFP,prefectura,Consiliu Local,trebuie sa o luam de la inceput cu aceste aprobari.Intrebarea mea este cu ce ma duc la ANFP?Cu organigrama rectificata unde suntem din nou 8 ,cum de altfel am fost si pana acum si cu mai ce?#-o
Imi pare rau ca insist dar cred ca in curand fac o depresie de cata nebunie a putut declansa o proasta interpretare a acestei OUG 63.Va multumesc anticipat!:)
da, numai ca atunci, veti crea practic, acele posturi de conducere...care vor putea fi ocupate doar prin recrutare. cum prevederile oug. 34/2009 sunt inca in vigoare...o sa le creati pe dejaba... :)
Buna ziua!
Vin si eu aici cu 2 intrebari:
1. Sunt in C C C , urmeaza restructurari, in ce masura sunt afectata!
2. S-a trimis la ANFP documentatia pentru promovarea in clasa inca din 04.03.2010 (de catre unitate ) si nu s-a primit inca nici un fel de raspuns.
Cui ma pot adresa si termenul legal de obtinerea acestui aviz:(
Mii de multumiri!
D.l Mihai,concluzia este ca ar trebui sa facem urgent o sedinta de CL si sa revocam hotararea,pentru a da alta hotarare cu amendamente?Dar pe ce motiv?
Sef birou
filozoful
In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)