avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act aditional cu semnatura falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act aditional cu semnatura falsa

Buna ziua,
Imi pare bine ca am gasit acest forum, unde pot adresa o intrebare:
In dec. 2008 am fost la un furnizor de telef mobila sa-mi schimb abonam la altul mai convenabil.Mentionez ca sunt abonat din 2004 la ei si nu aveam perioada minima contractuala(expirase in 2006).Intrucat atunci vroiam sa fac un codou un telef, am luat si un sony ericsson de la ei la 1euro. La ei in shop am ales din lista un telef, dar nu-l aveau in magazin ci in depozit.Intrucat shop-ul era in real a ramas ca ei mi-l aduca si dupa ce fac eu cumparaturile trec si mi-l iau.Asa a fost. L-am luat si am plecat fara sa semnez nimic! sapt trecuta cand am vrut sa reziliez contractul cu ei, aflu cu surprindere ca nu pot rezilia intrucat am obligatia sa stau pana in dec 2010 la ei, conform unui act aditional, pe care eu l-am gasit in cutia telef, semnat de angajatul lor atat la client cat si la furnizor. Deci eu conform unui act aditional nesemnat de mine trebuie sa mai stau inca 5 luni la ei!!! Imi vine sa le dau foc...atat de suparat sunt!
Imi puteti da un sfat va rog frumos?
Multumesc
:(
Cel mai recent răspuns: Cristian Cosma , Consilier juridic 16:31, 6 August 2010
Permiteti-mi sa va contrazic referitor la faptul ca a respectat "norma", cu siguranta nu are impus prin fisa postului sa semneze in dreptul rubricii "client" , pentru politist nu o sa conteze decat faptul ca a savarsit infractiunea de fals
Intr-un final..este alegerea Dvs ce demersuri urmeaza sa faceti, tot ceea ce am vrut a fost sa va atrag atentia asupra repercursiunilor
In principiu nu cred ca cei de la compania de telefonie mobila doresc sa se ajunga asa departe.
Cererea unei expertize grafologice se face in cadrul unei proceduri care presupune ca dosarul sa se afle pe faza de cercetare judecatoreasca. Plangere d-voastra penala se indreapta impotriva persoanei angajatului firmei respective, care a savarsit infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Ma indoiesc ca acesta pe cercetarea judecatoreasca va cere expertize grafologice. D-voastra aveti posibilitatea de a va constitui parte civila in procesul penal si sa cereti sa fiti despagubit pentru prejudiciul suferit, dar si sa fie anulat actul aditional. Raspunderea penala se indreapta impotriva persoanei care a savarsit infractiunea si nu va fi cazul ca operatorul de telefonie sa ceara in cadrul acestui eventual proces vreo expertiza. Instanta de judecata, in cazul in care considera ca este necesar, poate cere acest lucru. Ca parte vatamata nu consider ca va fi nevoie sa angajati un avocat care sa va reprezinte, ceea ce puteti e sa apelati la serviciile unui avocat pe partea de consultanta doar, sa va sfatuiasca ce sa spuneti si sa cereti in instanta cand va trebui sa va expuneti pozitia.
Raman la ideea ca puteti sa rezolvati aceasta problema pe cale amiabila, nimeni nu e interesat sa se ajunga la un proces.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Sanctiune alonso_first_one alonso_first_one Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica matar matar unde se poate executa o expertiza grafologica a unor documente? e posibila si fara prezenta persoanei respective?e posibila expertiza comparand de exemplu o ... (vezi toată discuția)