Speta mea e cam asa:
Un salariat - inspector de resurse umane, angajat de 9 ani la SC nu are fisa postului intocmita.
In ultima perioada s a constatat ca multi angajati ai societatii au dosarele de personal incomplete(mare parte nu au fisa postului) si astfel nu pot fi santionati disciplinar iar de la ITM am primit .AMENDA.
Acum cand am vrut sa sanctionam inspectorul RU acesta a precizat "nu am fisa postullui si nu stiam ca trebuie sa completez dosarele de personal " #-o Lucru aberant si.......pe care l face de 9 ani, :O:stunned: , de altfel.
Intrebarea mea este : ce pot face acum pt a sanctiona totusi acest inspector RU care nu este la prima abatere, avand in vedere ca totusi la dosarul lui nu are fisa postului si nu am cum dovedi , cu acte, ca avea atributii de intocmire CORECTA si COMPLETA a dosarelor de personal????
Multumesc.
rezolvare simpla!
1) Incepand de azi, ii comunicati dvs in mod personal fisa lui de post cu luare la cunostinta (va pot ajuuta cu model)
2) ii trasati sarcina sa intocmeasdca fisa de post pentru fiecare functie din firma - cu termen fix de rezolvare
3) dupa aceea, il puteti sanctiona oricand cand constatati vreo incalcare a obligatiilor sale de serviciu
Fisa de post
mihaelaru
buna ziua,
doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)