avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

buna am si eu o intrebare!sunt plecat din romania de un an de zile motivul este ptruca sotul meu ma batut am acte cum am fost internata in spital cind am fost batuta am anuntat politia si mia spus ca ei nu se baga in probleme familiare au venit dupa ce ma dus salvarea la mine acasa,nici la spital nu sau ostenit sa vina sa vada ce sa intimplat.am inteles de la copiii ca tatal lor ma dat la politie la abandon de familie si in data de 28.08,2010 sint citata la sectia de politie as dori sa stiu ce se intimpla daca nu ma pot prezenta,sotul meu vrea sa le platesc celor 2 copiii pensia alimentara,problema e ca eu aici unde stau nu lucrez stau la frati mei.copii au unu 17 ani si unu 14.va rog daca puteti sami dati un sfat .va multumesc.si atept raspunsul dumnevoastra
Cel mai recent răspuns: miha2009 , utilizator 01:44, 10 August 2010
va sugerez sa va angajati un avocat care sa va reprezinte avand in vedere situatia dvs.
Daca nu realizati venituri , instanta va va obliga la plata unei pensii de intretinere pentru cei doi copii la valoarea salariului minim pe economie.
In acest caz, ar trebui sa va dea in judecata pentru a fi obligata la plata pensiei de intretinere pentru cei doi copii.
buna!da dar eu nu sunt devortata de sotul nu ar trebuii el sa dea divort sami ceara pensia ptru copii?si eu nu sunt angajata nicaeri sunt aici in strainatate la frati mei si nu lucrezi ptruca nu am inteles chestia cu salarul pe economie!va multumesc
aveti obligatia sa platiti pensie copiilor.instanta va poate condamna ca ati parasit copii.
imi spuneti va rog frumos ce se poate face eu luna asta pe 28 am citatie in caz ca nu ma prezint ce se poate intimpla,ce sfat imi puteti da.multumesc

Alte discuții în legătură

Partej minori Bacalu Adriana Bacalu Adriana am divortat de sotul meu acum 3 luni si eu nu mam prezentat la divort.divortul sa judecat in lipsa.am 3 copii minori.eu trebui sa platesc pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)