avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza de NECONCURENTA - venit NESALARIAL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza de NECONCURENTA - venit NESALARIAL?

Conform art.21 Codul Muncii, alineatul 3, clauza de neconcurenta lunara nu se considera a fi de natura salariala si este o cheltuiala deductibila, impozabila la persoana fizic beneficiara. Intrebarea mea este daca aceste venituri trebuie sau nu evidentiate in statul de plata, fiindca daca da atunci trebuiesc platite si taxe pentru ele atat pentru angajat cat si pentru angajator?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 18:06, 27 Ianuarie 2008
Trebuiesc evidentiate in statul de plata si se plateste impozit pe aceste venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie clauza de neconcurenta mararadu mararadu va rog sa imi spuneti cum trebuie inregistrata in statul de plata/contabilitate plata indemnizatiei de neconcurenta catre un angajat caruia i-a incetat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de neconcurenta AlexandraBG AlexandraBG Un salariat a plecat din companie si timp de un an i se plateste o indemnizatie de neconcurenta. Acest salariat va fi in continuare pe stat-ul de plata, dar ... (vezi toată discuția)
Obligatii contractuale manteli manteli Buna Ziua, De un an de zile sunt angajat la o fabrica. In contractul de munca au o clauza cum ca 2 ani dupa ce plec de la ei sa nu ma angajez la o firma ... (vezi toată discuția)