avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... alegere presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

alegere presedinte

Buna seara,

Asociatia noastra are o problema, deoarece la adunarea generala anuala pentru alegerea unui nou presedinte, nimeni nu a vrut sa preia aceasta functie.S-au facut patru adunari generale, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat.Vazand aceasta lipsa de implicare din partea membrilor asociatiei, presedintele si-a dat demisia si a trimis o adresa la primarie pentru a cere sprijinul in aceasta problema.Primaria recomanda o noua adunare generala si alegerea unui presedinte, altfel se primeste amenda.Dar in cazul in care nimeni nu vrea sa preia aceasta functie, se poate numi un presedinte din afara asociatiei, care cunoaste problemele asociatiei si doreste acest lucru?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:23, 10 August 2010
Eu m-am referit la administrarea asociatiei de proprietari care se face de catre administrator si nu la reprezentarea acesteia in raport cu tertii care ii revine presedintelui.
sisoxy a scris:

............Dar in cazul in care nimeni nu vrea sa preia aceasta functie, se poate numi un presedinte din afara asociatiei, care cunoaste problemele asociatiei si doreste acest lucru?

Asta intreba utilizatorul!
tudorioan a scris:

Eu m-am referit la administrarea asociatiei de proprietari care se face de catre administrator si nu la reprezentarea acesteia in raport cu tertii care ii revine presedintelui.

Se pare ca nu ati inteles intrebarea nici dupa repetarea ei. De ce v-ati referit dv la administrarea asociatiei? A intrebat cineva despre administrare sau administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)