avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnaturi false in proiecte europene
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnaturi false in proiecte europene

In ce conditii procurorul poate da SUP , daca judecatorul a dispus inceperea urmaririi penale pentru fals si uz de fals in proiecte europene ?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:35, 10 August 2010
Buna ziua !
Legea procesual penala prevede ca, in cazul cand se constata, printr-o expertiza medicala, ca invinuitul sau inculpatul sufera de o boala grava, care il impiedica sa ia parte la procesul penal, procurorul poate dispune, prin ordonanta, suspendarea urmaririi penale.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal urgent myra989 myra989 cu privire la art.180alin1 din codul penal. daca inculpatul paraseste tara sau localitatea pe timpul procesului este pasibil de raspundere penala?daca da ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica Nina1 Nina1 Buna seara, Pentru o persoana s-a dispus inceperea urmaririi penale ca invinuit pentru savarsirea infractiunii de fals intelectual si uzul de fals. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale penale dispusa de judecator zahsor zahsor In ce conditii procurorul de caz mai poate da SUP daca judecatorul a dispus inceperea urmaririi penale pentru fals si uz de fals ? (vezi toată discuția)