avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public+medic rezident
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public+medic rezident

Se poate ca un functionar public (de profesie medic uman) sa fie in acelasi timp si medic rezident?Exista o incompatibilitate in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:27, 10 August 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legii 330/2009 care modifica art. 96 legea 188/1999
care are urmatorul cuprins :
"(1) Functionarii publici pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice si in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public potrivit fisei postului.” " ,
consider ca va aflati in situatie de incompatibilitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea loc de munca pentru functionarii publici ptrclavinia ptrclavinia Am inteles bine din L 330/ 2009, fp au voie de la aparitia legii sa aibe un al doilea loc de munca?? (vezi toată discuția)
Al doilea job pentru functionarii publici gabighe38 gabighe38 In cazul unui functionar public, ce alte activitati poate desfasura pe langa functia de baza si unde sunt stipulate aceste conditii? Am inteles ca sunt ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici au voie sa incheie contracte de prestari servicii? liviu_hetea liviu_hetea functionari publici,au voie sa incheie,contract de prestari servicii,pentru a incheia asigurari(rca,locuinte,viata etc) (vezi toată discuția)