avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Al doilea job pentru functionarii publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Al doilea job pentru functionarii publici

In cazul unui functionar public, ce alte activitati poate desfasura pe langa functia de baza si unde sunt stipulate aceste conditii? Am inteles ca sunt modificari fata de Legea 188 in forma ei initiala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 27 August 2010
Art. 96 (1) din Legea nr.188/1999 a fost modificat prin art.52 din Legea nr.330/2009 si are urmatorul continut :
Functionarii publici pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice si in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public potrivit fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea loc de munca pentru functionarii publici ptrclavinia ptrclavinia Am inteles bine din L 330/ 2009, fp au voie de la aparitia legii sa aibe un al doilea loc de munca?? (vezi toată discuția)
Pfa si functionar public-primarie sonia.maria sonia.maria Sunt angajat pe postul de consilier juridic la o primarie (mentionez ca sunt functionar public,nu pers.contractual) cu contr.pe durata nedeterminata si doresc ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici au voie sa incheie contracte de prestari servicii? liviu_hetea liviu_hetea functionari publici,au voie sa incheie,contract de prestari servicii,pentru a incheia asigurari(rca,locuinte,viata etc) (vezi toată discuția)