avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie cenzori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie cenzori

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca incepand cu iulie 2010 ptr indemnizatie cenzori se plateste si somaj(pana acum se platea impozit, CAS, CASS)?
Si inca o intrebare daca se poate: incepand cu luna iulie conf oug 58 pentru veniturile din contract de comision(ex firma prestatoare de servicii auto are incheiat cu diverse pers fizice contracte de comision in sensul ca ei aduc clienti iar firma le plateste comision) se plateste cas, cass si somaj.
Intrebarea mea este cum se procedeaza cuaceste contributii?Le retinem, le platim la buget si le declaram noi ?Sau si le declara ei prin contracte de asigurare.
Plateste si firma contributii?Va rog ajutati-ma.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Silvia Dumitru , utilizator 11:01, 11 August 2010
reveniti cu detalii la contractul de somision , ce se specifica in acel contract , comisionarii folosesc baza materiala a societatii?sau sunt independenti de scoietate?
comisionarii gasesc persoane fizice sau juridice care achizitioneaza de la noi piese auto sau repara masinile la noi, iar firma noastra le plateste la acesti comisionari un comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision Silvia Dumitru Silvia Dumitru Avem incheiate contracte de comision cu diverse persoane fizice.Adica noi fiind o firma prestatoare de servicii auto, diversele persoane fizice ne aduc clienti ... (vezi toată discuția)
Sos urgent d112 fd.garantare+ contrib. 0.85 cenzor Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca la cenzori de plateste fd.garantare si contrib. conc. si indemnizatii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Rapundere solidara in plata contributiilor pfa MISKA5 MISKA5 Buna seara.Din raspunsurile primite telefonic de la asistenta contribuabili ANAF raspunderea incadrarii la activitati dependente este la alegerea ... (vezi toată discuția)