avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... verificare convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

verificare convorbiri telefonice

buna ziua,
am o prietena care nu stie ce sa faca...in speta, prietena are pe numele ei doua abonamente de telefonie mobile, al ei si el sotului sau.sotul sau. fiind mai mult plecat si de o gelozie extrema, ii spune sotiei :''ti-am verificat convorbirile telfonice si am gasit ca ai trimis n mesaje catre persoana x si ai avut n convorbiri la diferite ore.''prietena mea a fost la firma de telefonie mobila , nedumerita cum a putut sotul ei, fara nici un act de identitate si fara sa fie titularul de drept al contractelor de telefonie , sa obtina lista convorbirilor detaliate de la telefonul sotiei.de acolo i-au spus ca este posibil ca sotul sa isi fi facut un cont , probabil pe site-ul firmei de telefonie, de unde a putut otbine toate detaliile legate de aceste convorbiri si mesaje.sotul o amentinta ca poate obtine si detalierea mesajelor si a convorbirilor cu o anumita suma de bani si le posteaza pe internet pentru a '' o face de rusine ''.intrebarea ei este : pe ce baza a eliberat firma de telefonie aceste detalii legate de factura si cum poate prietena mea sa previna in viitor aceste acte ?si mai ales : se poate lua vreo masura in privinta sotului?legal...
Cel mai recent răspuns: ContSters159553 , utilizator 09:03, 11 August 2010
e culpa operatorului de telefonie mobila ca a pus la dispozitia altei persoane decat titularului abonamentului lista convorbirilor detaliate.dar acolo se afiseaza doar numerele. de unde stie sotul ce a vorbit sotia? lui ii poate face plangere penala.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire - sistare plata abonament telefonie mobila cand nu te folosesti de el simona simona  simona simona buna ziua! am pus acest titlu acestui subiect,pentruca sint deadreptul nedumirita si foarte necajita deoarece nu avem nici o aparare vizvi de liniile de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale bogdaner bogdaner Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale sunt doua aspecte care ma intereseaza.Si anume: apeluri+mesaje efectuate de sotie la ore nepotrivite(cand ar ... (vezi toată discuția)
Folosirea fotografierii telefonului poate fi folosit ca proba romel68 romel68 Folosirea fotografierii unor mesaje din telefon sau a mesajelor aparute pe screenul telefonului ca notificari privind conversatiile avute de o persoana ce ... (vezi toată discuția)