avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girare imprumut

Cu ceva ani in urma (probabil vreo 8) am girat un "prieten" , care nu a platit.
Creditul a fost facut in localitatea Tandarei (nu stiu daca are importanta) si eu intre timp m-am mutat si casatorit in Bucuresti. In final el nu a platit, dar nici eu ca si girant . Problema este ca acum firma unde lucrez ma obliga sa-mi fac un card chiar la banca unde l-am girat pe acel om.
Exista riscul sa mai platesc dupa atata timp?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ADINAMARIA12, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADINAMARIA12 , utilizator 21:31, 10 August 2010
Exista posibilitatea.
Totusi ce s-a intamplat si cand?
Adica ati primit vreo notificare de la executorul judecatoresc sau doar somatii de plata de la banca?
Cand s-a efectuat ultima plata?
s-a primit notificare de la executorul judecatresc cam acum 2 ani, dar la adresa unde locuiam
nu stiu cand s-a efectuat ultima plata pt ca nu am tinut legatura cu cel pe care l-am girat
eu nu am platit nimic pana acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu girant chertifionut chertifionut Buna ziua, am si eu o problema cu o banca ca si girant. Acuma 1 an am girat un asa zis prieten. Dupa jumatate de an am aflat ca nu si-a mai platit ratele. Am ... (vezi toată discuția)
Oprire pe cont si card de salariu MadaGaby MadaGaby Am fost giranți acum 10 ani iar persoana girată mai avea de plătit 800 ron. Nu a platit drept urmsre mi s-a pus mie ca girant poprire pe tot. Cabinetul ... (vezi toată discuția)
Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)