avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat pentru autoturism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pentru autoturism

Salut,
Am urmatoarea problema:
Am cumparat o masina pe persoana fizica pe 12.07.2007 iar pe data de 09.08.2007 am inmatriculat-o pe numele meu, pana la acea data figurand pe numele fostului proprietar. Eu am nevoie sa fac un contract de comodat intre mine si firma pe care o administrez in asa fel incat masina sa intre in comodat incepand cu data de 12.07.2007. Am inteles ca pot sa fac acest contract astfel incat masina sa intre in comodat la data cumpararii dar ca el nu poate fi intocmit decat incepand cu data de la care eu am talonul masinii.

In acest sens, unde si sub ce forma specific in contract ca masina intra in comodat incepand cu o data anterioara semnarii lui?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: HUNTELAAR , utilizator 16:06, 8 Noiembrie 2007
Buna ziua,

Speta: Primaria Comunei X a incheiat in anul 2007 un contract de comodat, in care aceasta este comodatara, pentru ca o persoana fizica, neautorizata, sa care gunoiul menajer de pe raza comunei, cu tractorul pe care il are in proprietate personala, in schimbul platii sumei de 500 lei pe luna.:))

Intrebare: Este legal acest lucru? Ce ar fi trebuit sa faca Primaria ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Rca masina pe cabinet de avocat dumitru2000 dumitru2000 cabinetul de avocat foloseste gratuit masina unei firme in baza unui ctr comodat poate cabinetul sa plateasca RCA si sa-si deduca aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii de catre comodatar korallya korallya Buna ziua, Va rog daca ma puteti lamuri si pe mine cu privire la un aspect. O persoana fizica comodeaza un autoturism unei societati comerciale. Cheltuielile ... (vezi toată discuția)