avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stramutare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutare

Buna ziua,
As dori sa supun atentiei dvs urmatoarea speta:
Am declarat recurs impotriva unei sentinte la Curtea de Apel. Ulterior am facut cerere de stramutare la Inalta Curte. Aceasta a fixat termen de solutionare a cererii mele in ianuarie 2011.
Intre timp recursul meu a fost respins ca nefondat.
Ce sa mai fac in aceasta situatie?
freeelis a scris:

In cazul in care instanta a savarsit acte de procedura sau a procedat intre timp la judecarea pricinii, actele de procedura indeplinite ulterior stramutarii si hotararea pronuntata sunt desfiintate de drept prin efectul admiterii cererii de stramutare.


Inalta Curte, in cazul in care v-a admite stramutarea, poate decide ce acte se desfiinteaza si ce acte se pastreaza.
Probabil ca in acest caz vor respinge cererea de stramutare avand in vedere ca deja s-a pronuntat o hotarare, cu exceptia cazului in care cererea de stramutare este foarte bine argumentata si chiar este intemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare radu26 radu26 am avut un apel in civil care s-a judecat la data stabilita de instanta. ulterior am primit o citatie de la inalta curte ce casatie cu o cerere de stramutare ... (vezi toată discuția)
Solutionare! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Daca s-a da o solutionare in fond a unui litigiu de munca inainte de termenul de stramutare depus la Inalta Curte de la Bucuresti mai e valabila ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)