avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie mixta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie mixta

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ex, poate calatori in alte state UE fara mine? poate lucra in alte state UE? va multumesc.
multumesc din inima, dar stiti cumva daca vine el aici cu invitatie din partea mea si ne casatorim pe parcursul sederii lui aici, este nevoit sa se intoarca in Tunisia si sa ceara de acolo viza de reintregire sau poate sa ceara din romania???
Nu trebuie sa se intoarca in Tunisia daca vine cu invitatie si aici se casatoreste...
Va cere permis de sedere de lunga durata.
Ca sot si sotie veti fi intervievati de cei de la "Imigrari" - pentru a se constata daca e o casatorie reala sau una "de forma".
peste tot mi s a spus ca trebuie sa se intoarca in tara lui si de acolo sa ceara reintregirea familiei, ca viza obtinuta prin invitatie nu se poate prelungi.......
sunteti singurul care mi a dat o speranta..........imi puteti argumenta va rog cu legea???

va multumesc din inima
Vedeti si lik-ul de mai jos, va poate ajuta in ceea ce priveste informatiile solicitate
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean tunisian anymor anymor Buna ziua!As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a invita un cetatean tunisian in Romania si unde trebuie facuta invitatia.in cazul in care nu am un ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)