avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie cetatean tunisian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie cetatean tunisian

Buna ziua!As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a invita un cetatean tunisian in Romania si unde trebuie facuta invitatia.in cazul in care nu am un contract de casa pe numele meu,il pot utiliza pe al parintilor?mentionez ca am domiciliul acolo.m-ar interesa de asemenea sa stiu cat poate sta in tara dupa ce primeste invitatia si obtine viza.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sabyn_a , utilizator 14:47, 30 Noiembrie 2011
Invitatia se face in forma autentica la notar , nu trebuie sa fiti dvs proprietarul casei, dvs ii faceti invitatia pe perioada de....., din cate stiu nu mai mult de 6 luni, la adresa dvs de domiciliu. Originalul invitat ei I'l trimiteti persoanei invitate care I'l va depune cu celelalte acte necessary la ambasada sau consulatul Romaniei in Tunisia. Pentru mai multe informatii consultati si site ul MAE la reprezentantele Romaniei.
Va multumesc pentru informatii.
Nu cred sa va aprobe cineva viza pe 6 luni ci doar pe maxim 30 de zile. Am intalnit cazuri cand le-a acordat doar 10 zile. Succes. Sa ne scrieti cum ati rezolvat, nu de alta dar sa mai cunoastem si noi.:D
Eu m am referit la continutul invitatiei, acum pe ce perioada elibereaza ambasada Romaniei din Tunisia viza....e greu de spus!
Nu vrem sa obtina viza pe o perioada mare de timp,ar fi suficiente 30 zile,chiar si mai putine.
Iar in cazul casatoriei cu un cetatean tunisian aici in Romania stie cineva ce acte sunt necesare?multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)