ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

ctynn, utilizator
 ctynn, utilizator 	
			 ContSters61319 
	    	Utilizator

ContSters61319 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Firma in primul rand vrea sa isi recupereze banii. Este posibil sa se ajunga si la desfacerea contractului de munca dar nu asta este scopul. Angajatul respectiv a beneficiat de 8-9 luni de clementa in care i s-a dat posibilitatea sa acopere "gaurile". Pur si simplu a tratat problema cu mare indiferenta.
Daca i-as taia factura, procedura de recuperare a prejudiciului as fi mai simpla?
~ final discuție ~
 ginnyy	                   

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, care sunt etapele necesare recuperarii prejudiciului de catre angajator, atunci cand se constata o paguba in ... (vezi toată discuția)
	                    ginnyy	                   

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, care sunt etapele necesare recuperarii prejudiciului de catre angajator, atunci cand se constata o paguba in ... (vezi toată discuția)

Tania  D	                   

suntem o firma de retail si  in urma cu putin timp am facut un inventar in urma caruia s-a constat un minus, intrebarea este cum se poate face imputarea acelui ... (vezi toată discuția)
	                    Tania  D	                   

suntem o firma de retail si  in urma cu putin timp am facut un inventar in urma caruia s-a constat un minus, intrebarea este cum se poate face imputarea acelui ... (vezi toată discuția)

temis	                   

Buna ziua, 
Am si eu urmatoarea problema : un angajat al institutiei noastre a vorbit in interes personal pe telefonul mobil al institutiei, in luna ... (vezi toată discuția)
	                    temis	                   

Buna ziua, 
Am si eu urmatoarea problema : un angajat al institutiei noastre a vorbit in interes personal pe telefonul mobil al institutiei, in luna ... (vezi toată discuția)