avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gradinita particulara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gradinita particulara

pot infiinta o gradinita particulara in cadrul unei societati comerciale
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:14, 28 August 2010
Da. Cod CAEN 8510 - invatamant prescolar
multumesc mult
desi sunt destul de confuza deoarece am mai intrebat si am inteles de la registrul comertului ca nu se mai primeste acest cod caen pentru SRL
Gradinita poate functiona doar sub forma de fundatie sau ONG?????
:(
Poate sa fie si SRL - deci societate comerciala care lucreaza in profit si se inregistreaza la registrul comertului, sau daca optati sa fie asociatie/fundatie este ca aceasta sa fie una non-profit si se inregistreaza la judecatoria in raza careia va functiona aceasta. In ambele variante dupa constituirea societatii comerciale la registrul comertului sau asociatiei sau fundatiei la judecatoria in a carei raza teritoriala isi va avea sediul gradinita, urmeaza efectuarea procedurilor de obtinere a acreditarii de la Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar – ARACIP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In baza carei legi se poate infiinta o gradinita particulara? mihaela2007 mihaela2007 as dori sa infiintez o gradinita prticulara. dupa ce lege ar trebui sa functioneze? (vezi toată discuția)
Infiintare cresa si gradinita Cimss Cimss Buna ziua, As dori sa stiu de ce documente as avea nevoie pentru a deschide cresa si gradinita. Multumesc (vezi toată discuția)
Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)