avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutarea locului de munca

Lucrez intr-o companie multinationala si patronul acesteia doreste mutarea sediului intr-o alta localiate la o distanta de 70 km de Bucuresti.
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate face angajatorul acest lucru si daca Legea il obliga sa puna la dispozitia angajatilor mijloc de transport sau sa deconteze angajatilor transportul!
Mentionez ca in prima faza se vor muta 20 oameni, ulterior fiind vorba de inca vreo 100 de oameni.
Va multumesc,
Luena
lumifatu a scris:

Este vorba de mutarea definitiva la 70 km de Bucuresti a acestei firme! Unul din motivele pentru care firma se muta este acela ca angajatorul sa nu fie obligat sa plateasca salarii compensatorii, angajatul vazandu-se nevoit sa-si gaseasca alt loc de munca.
Este posibil sa fie o intelegere chiar la cel mai inalt nivel din Stat deoarece, Statul ar trebui sa plateasca multe ajutoare de somaj.
Oamenilor care lucreaza in cadrul acestei firme nici macar nu li s-a spus ce-i asteapta. Vor fi pusi in fata unui fapt implinit si cui ii convine merge mai departe, cui nu-i convine isi cauta alt loc de munca iar ei au scapat de probleme.
Adica, cei care nu iau in serios zvonurile, chiar vor ramane pe dinafara, fara niciun venit, nici macar ajutor de somaj darmite salarii compensatorii!
Luena


Aoleo!!
E cu serviciile secrete!!
E clar manarie!!
Dati totusi mai multe detalii daca vreti sa obtineti ajutor.
Asa daca doar ne aburiti cu niste chestiuni s-ar putea sa nu va mai creada nimeni cand o sa aveti cu adevarat nevoie de sprijin.
Sunt totusi 100 si ceva de angajati - credeti ca pe langa somajul destul de mare la acest moment mai conteaza 100 de persoane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Doua salarii compensatorii sau nu? kadilus kadilus buna ziua! as avea si eu o intrebare legata de somaj, eu sunt inca in somaj si zilele astea mi-am gasit loc de munca, eu stiu ca daca ma angajez la o ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu societate in alta localitate - ce seintimpla cu angajatii? elagrosu elagrosu Buna ziua, Rog specialistii sa ma ajute in clarificarea unei probleme, si anume: - daca o societate isi muta sediul in alta localitate ce se intimpla cu ... (vezi toată discuția)