avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clasificarea NISA la OSIM magazin online?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clasificarea NISA la OSIM magazin online?

Buna ziua,

Stiti cumva in ce clasa / clase trebuie sa inregistrez o marca pentru un magazin online care vinde parfumuri?

Functionarul de la osim mi-a spus sa inregistrez la clasa 35, 36 nici ea nu stia, nu la clasa 3 care detine produse de parfumerie pe motivul ca nu le produc ci eu le vand
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:02, 16 August 2010
Buna ziua,

Eu va sfatuiesc sa inregistrati pe clasele 3 si 35, astfel incat sa va delimitati foarte bine nisa de piata, pe care doriti sa va promovati marca.

E destul de mult de explicat. Cel mai bine va puteti lamuri descarcand si studiind urmatorul document de pe site-ul OSIM: [ link extern ]

In plus, inregistrarea pe doua clase NISA nu difera prea mult de inregistrarea pe o singura clasa, din punct de vedere al taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Înregistrare blog de nisa la osim Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, As vrea sa va intreb care ar fi cea mai buna metoda de inregistrare a unui blog de nisa la OSIM, mai exact pe ce clasa? Exemplul este fictiv ... (vezi toată discuția)
Ajutor inregistrare marca de la distanta cipsoft cipsoft Buna ziua, Cineva cu experienta poate ma ajuta: Vreau sa inregistrez o marca verbala pentru o singura clasa. Am inteles ca se poate depune cererea si prin ... (vezi toată discuția)