avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil?

Buna ziua!
Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu prenatal pentru al doilea copil dupa 15 noiembrie. Incepand cu 21 octombrie voi lucra aproximativ 3 saptamani. As dori sa stiu cum va fi efectuata plata pentru concediul prenatal. Voi lua 85% din salariu sau 85% din cuantumul somajului.
As mai dori sa stiu daca pot intra in concediu medical la o saptamana dupa intoarcerea la lucru si cum va fi platit acesta (75% din salariu sau 75% din cuantumul somajului).
Astept cu nerabdare raspunsul.
Va mutumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: disina , utilizator 15:35, 16 August 2010
Din cele 6 luni de stagiu de cotizare pot face parte si lunile in care ati fost in CCC.
din cite stiu eu aveti dreptul la 126 de zile de concediu medical sarcina si lauzie.daca ati scadea cele 42 de zile de concediu de lauzie,pe care le luati dupa nastere,ati putea dupa calculele mele sa intrati direct din indemnizatie crestere copil in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie 85% din salar sau...? andreea3108 andreea3108 Buna, Am o intrebare....eu lucrez din 21 Noiembrie 2013 si am ramas insarcinata, iar data probabila a nasterii este 5 Noiembrie 2014 deci nu sunt 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)