avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... creditexpress
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

creditexpress

astazi 16.08.2010,am gasit in cutia postala o scrisoare de la firma creditexpress in care sunt somat sa platesc suma de 1500ron ptr un abonament pe care l-am avut cu cosmoteul in anul 2008,dar in care i-am anuntat ca renunt la serviciile lor,dupa ce am platit inca 1 luna in plus..am sunat la credit express si mi-au spus ca mai aveam inca 2luni de platit la cei de la cosmote.cei de la creditexpress mi-au spus ca au mai trimis inca 5 somatii de plata,pe care ,sincer eu nu le-am primit,si ma someaza ca in 5 zile sa achit suma de 1500 ron si sincer nu stiu ce sa fac,daca mai este cineva in situatia mea poate ma poate invata,va multumesc,stefan
Cel mai recent răspuns: riccelmic , utilizator 13:47, 25 Noiembrie 2014
Toti cei care au probleme cu firma Credit Express vs. Cosmote, faceti reclamatie la OPC. Dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca NU trebuie sa aveti restante la firma de telefonie........ iar OPC`ul va da dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)
Despre somatii de plata si balbaiala dintre companii pe care eu trebhuie sa o platesc sorint sorint Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti. Urmaresc cu interes evolutia siteului Dumneavoastra si munca voluntara pe care o depuneti pentru ... (vezi toată discuția)