avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... penalitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

penalitati

care este procentul maxim de penalitati +dobanzi la un credit daca creditul este pus in intarziere.
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 19:04, 17 August 2010
Buna ziua !
Prevederile cuprinse in contractul de credit reprezinta "legea partilor" ... cititi contractul si aflati .....
Acum cititi mai cu seama O.U.G. nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori - “; care prevede printre altele si "toate comisioanele aferente creditelor trebuie actualizate pentru a se conforma noilor reglementari”

"legea partilor" se raporteaza acum noilor cerinte prin modificarea/ajustarea contractului de credit, prin Act aditional, conform ordonantei.
Pentru cei interesati, OUG 50/2010 se aplica si contractelor de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de credit anamihai anamihai Buna sera! am si eu o problema in urma cu 2 ani am facut un contract de credit de nevoi personale..in momentul incheieri contractului am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o interpretare a urmatoarelor articole din OUG50/2010 privind contractele in curs de derulare: Art. 94 Prezenta ... (vezi toată discuția)