avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort rapid

buna ziua.am 26 de ani si vreau sa divortez.noi suntem cununati in londra.casatoria este inregistrata si aici in romania..ultimul domiciliu comun il am la parintii mei..sunt trecuta in spatiul lor...el fiind plecat la el nu am stat niciodata la el.efectiv nu ne mai intelegem si vrem sa divortam de comun acord,dar din aceasta casatorie avem un copilas care are 11 luni.eu ma ocup de cresterea copilului si pentru iai oferi conditii mai bune vreau sa stiu daca dupa divort se poate sa plec in londra,iar copilul sa.l las cu mama mea,dar acest lucru sa nu ma afecteze in privinta copilul,fiinndca am avut la inceput niste probleme cu el k ar vrea sa.mi ia copilul dar acum s.a linistit...bine asa am inteles eu.deocamdata nu lucrez,fiind in concediu prenatal, deci nu am nici un venit...am gasit pe net un articol despre divortul rapid,as vrea sa stiu dc se poate aplica si.n cazul nostru,avand in vedere k din aceasta casatorie a rezultat un copil.
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
crys1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:26, 17 August 2010
Din pacate, pentru divortul prin acordul partilor trebuie indeplinite 2 conditii cumulativ: 1 sa fi trecut un an de la casatorie si 2 sa nu existe copii minori.
Din pacate trebuie sa parcurgeti procedura de drept comun pentru divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa obtin custodia copilului? roxanaiuliana roxanaiuliana Buna ziua!Ma numesc Roxana...Daca nu deranjez as avea o intrebare care ma macina la care nu gasesc raspuns ...Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 10 ... (vezi toată discuția)