buna ziua.am 26 de ani si vreau sa divortez.noi suntem cununati in londra.casatoria este inregistrata si aici in romania..ultimul domiciliu comun il am la parintii mei..sunt trecuta in spatiul lor...el fiind plecat la el nu am stat niciodata la el.efectiv nu ne mai intelegem si vrem sa divortam de comun acord,dar din aceasta casatorie avem un copilas care are 11 luni.eu ma ocup de cresterea copilului si pentru iai oferi conditii mai bune vreau sa stiu daca dupa divort se poate sa plec in londra,iar copilul sa.l las cu mama mea,dar acest lucru sa nu ma afecteze in privinta copilul,fiinndca am avut la inceput niste probleme cu el k ar vrea sa.mi ia copilul dar acum s.a linistit...bine asa am inteles eu.deocamdata nu lucrez,fiind in concediu prenatal, deci nu am nici un venit...am gasit pe net un articol despre divortul rapid,as vrea sa stiu dc se poate aplica si.n cazul nostru,avand in vedere k din aceasta casatorie a rezultat un copil.
Din pacate, pentru divortul prin acordul partilor trebuie indeplinite 2 conditii cumulativ: 1 sa fi trecut un an de la casatorie si 2 sa nu existe copii minori.
Din pacate trebuie sa parcurgeti procedura de drept comun pentru divort.