avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat de ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat de ANAF

Buna,

ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa deblocheze contul, dar intre timp o sa avem nevoie de un cont bancar pentru ca nu putem sta acum o luna doar sa platim tva-ul, trebuie sa si vindem si sa achizitionam marfa.
Daca fac un cont nou la o alta banca in cat timp ajung sa afle si de contul ala cei de la finante? Care sunt urmatoarele masuri pe care le vor lua finantele daca nu platesc datoriile?
Cel mai recent răspuns: eriklud , utilizator 15:21, 23 Decembrie 2010
pai asa ceva eu nu am mai auzit !!! 100 euro / poprire???? Asta e nesimtire totala. Ar fi bine daca un avocat de aici ne-ar spune daca e legala treaba asta? La Banca Transilvania nu iau nici un ban in plus pentru poprire, niciodata n-am avut probleme de genul asta. Va sfatuiesc sa nu va mai ocupati cu banca aia, mutati-va la alta banca si spuneti nesimtitilor de ce va mutati... Ce banca e asta?
am citit si pe alte forumuri si intradevar se percepe comision de 100 euro/poprire in asemenea situatii . insa banca sfatuieste clientii sa achite cu numerar si sa aduca dovada.eu asa am procedat si nu a fost greu .ieri am dus sistarea blocarii contului si tot ieri am facut operatiuni. nu putem renunta la serviciile bancii(nu avem voie sa dam nume), banca cu care lucram de 17 ani , de la infiintarea firmei , doar pentru faptul ca pentru anumite operatiuni sunt prevederi exprese si mai ales daca exista alternative .
e bine cand se termina cu bine !
sarbatori fericite va doresc!
pai daca dvs lucrati cu ei de 17 ani si va ia 100 euro / poprire iar eu lucrez cu ei de un an si nu imi ia nimic, mai ganditi-va... Sarbatori fericite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)