avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fidejusor fara voie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fidejusor fara voie

Sotul meu a semnat un contract de credit ipotecar, pe firma, de la o banca.

La vreamea respectiva firma avea doi asociati - eu si sotul meu.
In contract sunt trecuta fidejusor , desi eu nu am semnat acel contract (iar reprezentantii bancii au acceptat acest lucru).

In prezent banca imi trimite notificare de executare silita pentru un credit pentru care eu nu am semnat.

Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 08:48, 18 August 2010
lipsa semnaturii denota faptul ca nu va poate fi opozabil contractul respectiv si, implicit, obligatiile sale. Culpa celui care a intocmit si a urmarit indeplinirea conditiilor de valabilitate nu poate fi opozabila dumneavoastra. Puteti face contestatie la executare, solicitand desfiintarea formelor de executare motivat de lipsa de calitate a dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor bancar radin radin buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Fidejusiune- partaj florinar florinar Sentinta de divort hotaraste ca fostul sot ramane cu toate imobilele avute la data respectiva cu preluarea sarcinilor, ipotecilor, cu consecinta achitarii ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta fara notificare zax13 zax13 buna, am ajuns in situatia de a nu plati ratele la banca, credit ipotecar, am reluat plata ratelor dar cu restanta , mi s-a spus ca pot plati in continuare dar ... (vezi toată discuția)