avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare auto catre firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare auto catre firma

Buna ziua. As dori sa intreb daca in cazul vanzarii unui autoturism proprietate a unei persoane fizice catre o societate, trebuie incheiat un contract de vanzare-cumparare la notar, sau pe anumite formulare tipizate, sau este perfect valabil un contract tip formulat de societate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 21:09, 19 August 2010
Pe formulare tipizate e in regula, si simplu, puteti de asemenea sa faceti si contractul de vanzare-cumparare la societate, cum preferati ...nu aveti nevoie de notar.
La un birou de copiat acte. Gasiti la dansii formulare.
atentie! nu se poate deduce tva-ul in cazul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto la notariat mirelas mirelas Buna ziua, as dori sa cumpar o masina in valoare de 7000E si urmeaza sa merg la notariat sa facem contractul de vanzare cumparare . Imi puteti spune cam cat ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ana cornelia ana cornelia am un autoturism si vreau sa il vand. Nu il pot da cu un pret mare deoarece taxa de inmatriculare este f mare. In conditiile acestea pot sa fact vanzare cu ... (vezi toată discuția)