avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare intr-o functie de rang superior in aceeasi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare intr-o functie de rang superior in aceeasi specialitate

Buna ziua, sunt personal contractual intr-o primarie din anul 2005, incadrata pe functia de subinginer gr.IA. Am facut continuare de studii si anul trecut acesta am absolvit cursurile de lunga durata, in aceeasi specialitate, insa examenul de licenta l-am dat anul acesta in sesiunea iulie. Va rog sa-mi spunesti care este temeiul legal prin care pot fi promovata intr-o functie de rang superior, inginer, si ce cerinte trebuie sa indeplinesc la intocmirea referatului de promovare (ex.transformare post intr-unul de rang superior, post unic, calificative etc). Deci concret cum ar trebui sa arate si ce ar trebui sa contina acest referat de promovare, pe care din pacate trebuie sa-l intocmesc eu. In speranta ca m-am exprimat pe intelesul dumneavoastra, va multumesc anticipat pentru raspuns si va urez o zi buna !!!
avand in vedere ca ati postat la sectiunea " functionarii publici si problemele lor juridice" , presupun ca sunteti functionar public. Confidential va spun, ca nu e nevoie de nimic anul acesta, intrucat in anul 2010, nu se pot face promovari. :)
Buna ziua, nu sunt functionar public, SUNT PERSONAL CONTRACTUAL in cadrul unei directii dintr-o primarie, iar daca am postat la sectiunea "functionarii publici si problemele lor juridice", este ca aceasta mi s-a parut mai potrivita fata de alte categorii existente pe site-ul dumneavoastra. Situatia se prezinta exact asa cum v-am relatat-o in mesajul trecut. Problema e ca, eu raman pe acelasi post, insa ca urmare a definitivarii studiilor (studii de lunga durata in aceeasi specialitate=perfectionare, nu?!), trecand deci de la SSD la S, trebuie sa mi se schimbe incadrarea salariala, urmand a mi se completa FISA POSTULUI si cu alte sarcini specifice domeniulului de activitate in care lucrez. . Cand m-am exprimat "promovare intr-o functie de rang superior", m-am referit la trecerea de la SUBINGINER la INGINER. Daca, credeti ca nu puteti sa-mi dati un raspuns concludent la problema mea, va rog sa ma indrumati unde si in ce categorie trebuie sa postez. Va multumesc anticipat!
cititi cu atentie legea nr. 69/2010. :)
mihaicalinescu2005 a scris:

avand in vedere ca ati postat la sectiunea " functionarii publici si problemele lor juridice" , presupun ca sunteti functionar public. Confidential va spun, ca nu e nevoie de nimic anul acesta, intrucat in anul 2010, nu se pot face promovari. :)

@Mihai,

tot "confidential" iti spun ca, in acest moment, in calitate de secretar al comisiei de promovare in clasa lucrez la documentele necesare organizarii unui examen de promovare in clasa, iar vineri am avizat 2 dispozitii de promovare in treapta.

Eu am mai spus pe acest forum: nu se poate face promovarea rapida, in rest este...liber. Am si confirmarea ( telefonica) a ANFP-ului ca se poate si ti-a raspuns o colega, daca nu ma insel, pe celalalt forum ca ea a organizat anul acesta un examen de promovare in clasa si a obtinut avizul ANFP-ului.

Problema este alta. Lucrez degeaba pentru ca anul acesta absolventii ciclului I Bologna nu au dreptul de promovare in clasa. In 2008-2009 aveau, a.c. NU

Bravos natiune! Cum faci tu legile dupa bunul tau plac:P

Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
Darie Tudor, utilizator
in treapta, se face avansare, si nu promovare. chiar si asa, sunt curios pe unde scoate camesha contabila, fiindca trebuie sa respecte prevederile legii nr. 69/2010. :)

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Promovari 2010 conf. l330/2009 bialex bialex Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. Conform L330/2009, anexa I, art.8, alin.8: \"Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)