avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca)

Am fost oprint de politie, nu am avut rca valabil. Am primit amenda, mi-a fost retinut talonul (fara numere). Pentru a recupera talonul: Trebuie sa imi fac asigurare rca dupa cartea masini si sa ma prezint la politie cu rca-ul valabil si cartea masini pentru a-mi recupera talonul, sau trebuie sa platesc obligatoriu si amenda? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dominic 12 , utilizator 22:20, 3 Mai 2022
Buna seara.Pot sa fac asigurare pe masina dacă mia fost luat talonul de către politie?Va mulțumesc frumos.
In principiu se poate, in baza buletinului si cartii de identitate a vehiculului. Acum mai conteaza si motivul pentru care a fost ridicat talonul.
Biu,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rca help !!! pls panalaurentiu88 panalaurentiu88 mi a expirat asigurarea pe data 03.04.11 fiind ultima zi si pe data de 05.04.11 am primid amenda de 10 mil pe care am refuzat sa o semnez.amenda a fost ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Cum contest procesul verbal emis pentru rca expirat, care de fapt nu era expirat? sergiu.falc sergiu.falc Buna ziua, sunt agent comercial si conduc aproape 12 ore pe zi, iar intr-una din zile marti 15.02, m-a oprit agentul de circulatie pt un control de rutina, ... (vezi toată discuția)