avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision de risc volksbank
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision de risc volksbank

am luat un credit ipotecar in mai 2007. intr-o parte din contract imi spune ca platesc comision de risc toata perioada creditului (25 ani), iar intr-o parte imi spune ca platesc doar in primul an. ce fac? este valabil contractul?
eu am platit comision de risc in fiecare luna pana in prezent. imi mai iau banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: popa marisa , utilizator 12:07, 22 August 2011
Sunt necesare mai multe detalii privitoare la clazele contradictorii despre care vorbiti, altfel e putin probabil ca cineva de pe acest forum sa va poata ajuta eficient.

Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

doar in doua pasaje separate din contract imi spune de comisionul de risc:

pagina 2: 0,1 % aplicat la soldul creditului, platibil lunar in zile de scadenta, pe toata perioada de derulare a prezentei conventii de credit.

pagina 6: pentru punerea la dispozitie a creditului , imprumuatul poate datora bancii un comision de risc, aplicat la valoarea creditului tras, care se plateste lunar, in primele 12 luni ale perioadei de credit; modul de calcul si scadentele platii acestuia se stabilesc in conditiile speciale; in cayul in care, in primul an de derulare a conventiei de credit (primele 12 luni) exista intarzieri la plata ratelor scadente, banca poate decide, de la caz la caz, perceperea comisionului de risc si in cel de-al doilea an (urmaatoarele 12 luni).
Ai sa castigi foarte sigur in instanta.Succes!Dosar 13999/300/2009 Bucuresti Sect 2 Sect.2;

BUCURE?TI Dosar 22627/300/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa la credite volksbank. feriti-va!!! alina gia alina gia am luat un credit ipotecar in mai 2007. intr-o parte din contract imi spune ca platesc comision de risc toata perioada creditului (25 ani), iar intr-o parte ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)