avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA S-a aplicat marirea de TVA la achizitionarea de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

S-a aplicat marirea de TVA la achizitionarea de locuinte noi?

Stiu ca este o lege din 2008 conform careia la achizitionarea unei locuinte noi se plateste 5% TVA. Stiti cumva daca marirea de TVA de anul acesta se aplica si in cazul mai sus mentionat? Adica TVA sa fie 10% la achizitia unei locuinte nou construite?
Cel mai recent răspuns: Miguele , utilizator 17:35, 21 August 2010
cota ramane 5%
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vanzare imobil felisana felisana Firma a achizitionat in anul 2008, un imobil construit in anul 1985 , la care a dedus tva. Ce optiuni am la vanzarea ei acum in anul 2012? 1. fara tva pot sa ... (vezi toată discuția)
Tva de 5% adilau adilau Spre ex eu am achizitionat un ap nou in cluj l-am platit in totalitate iar tva-aul a fost de 19%,dar nu am inca contract numai antecontract,pt ca ap nu este ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de tva la locuinte ContSters69460 ContSters69460 cota redusa de TVA la 5 %,se aplica numai la locuintele sociale, ANL-ului, sau tuturor persoanelor? (vezi toată discuția)