In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv m- am pomenit cu el in fata mea si prima reactie a fost sa opresc cutitul apucand lama cu mainile, drept urmare m-am ales cu o taieturi in palme destul de profunde(cusatura a fost in doua straturi). am reusit sa fug pe strada si am cerut ajutor tuturor oamenilor care imi ieseau in cale,in zadar, toata lumea se uita socata ca eu eram plina de sange iar agresorul continua sa fuga dupa mine cu cutitul in mana si nimeni nu suna la apelul de urgenta,norocul meu a fost ca un domn s-a oprit si m-a dus la spital,de acolo a fost anuntata politia. agresorul a fost ridicat de catre politie dupa 2 ore de la incident, timp suficient incat agresorul sa aiba timp sa isi ascunda cutitul si telefonul meu mobil care imi cazuse in curte si pe care el l-a luat.l-au audiat la politie si dupa 1 ora i-au dat drumul. eu am avut doar 2 zile de spitalizare iar certificatul medico legal l-am scos tot in ziua externarii( plangerea penala am facut-o tot in aceea zi) si surpriza ...8-9 zile de ingrijiri medicale.au trecut aproape 6 saptamani iar eu nu ma pot folosi nici acum de maini,am insotitor 24 din 24.spuneti-mi va rog, pot contesta certificatul medico legal? MULTUMIRI ANTICIPATE!
am facut plangere penala, problema e ca martorii care au vazut ce mi s-a intamplat (vecinii), au declarat politistilor ca l-au vazut pe agresor cum alerga dupa mine cu cutitul pe strada, dar ca nu vor sa dea declaratie scrisa, motivand ca nu vor sa fie plimbati prin tribunal.oricum eu cand am formulat plangerea am trecut si numele vecinilor care au vazut ce s-a intamplat ca sa fie citati insa nu stiu daca se vor prezenta. asa e la noi....daca ai noroc sa nu mori cand esti atacat, iti trebuie martori.
multumesc mult!
da politia a facut cfl, unde au gasit urme de sange, dar sunt slabe sperante ca vecinii sa depuna declaratii in calitate de martori oculari, au povestit verbal politistilor ce au vazut dar au spus ca nu vor declara nimic scris(ghinionul meu e ca sunt nou mutata in cartier, ne cunosteam din vedere si ne salutam....atat).:(
Buna ziua.
Nu sunt jurist dar lucrez intr-un domeniu adiacent. Din experienta stiu ca, daca dvs. cunoasteti numele martorilor, puteti sa ii treceti ca martori indiferent daca ei sunt sau nu de acord, instanta ii citeaza iar neprezentarea sau marturia falsa in instanta e sanctionata, intrucat aceasta este o obligatie civica.
Daca nu aveti deschidere din partea reprezentantilor politiei care va administreaza cazul, adresati-va in scris comandantului sectiei de politie respective, iar ulterior, daca tot intampinati greutati, parchetului sau politiei capitalei/judetene, dupa caz. Nu uitati sa cereti numar de inregistrare, iar institutiile sunt obligate sa va raspunda in termen de 30 zile calendaristice.
Mult succes!
Tentativa de omor
geo_geo
am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)