avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as dori sa divortez,ajutati-ma!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as dori sa divortez,ajutati-ma!

buna ziua! as dori sa divortez de sotul meu! suntem casatoriti de aproximativ 8ani,avem 2fetite! pe perioada aceasta am suportat batai ,umilinte si eu si copii! acum 3 luni a incercat sa-mi scoata ochii,am certificat medico-legal si 2 plangeri la politie! dupa acesta fapta nu am mai fost aksa si nu mi-am mai vazut copii,intre timp copii au ajuns la un centru pt copii minori pt ca el i-a lasat in parc si pt asta are dosar penal! as dori sa aflu daca ar fi complicat divortul si cam cat ar costa intr-un final! va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:32, 23 August 2010
ultima oara am locuit in singureni! nici eu,nici el nu avem in buletin acel domiciliu! in luna februarie am venit sa muncesc in bucuresti,pentru ca el statea degeaba si nu ma ajuta cu nimic. dupa agresiunea care a avut loc pe 06.06 anu curent ,in care mi-a bagat degetele in ochii si pt care am certificat medico-legal nu am mai putut sa-mi vad fetele de frica si m-a acuzat ca nu ma mai intereseaza de el si a incercat sa ma discrediteze in fata cunostintelor comune
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
vreau_sa_divortez, utilizator
Daca ati venit in Bucuresti fara el si ultimul domiciliu comun a fost in Singureni acolo trebuie sa va judecati conform legii.
Acte cu acelasi domiciliu nu aveti?
Aveti domicilii diferite?

avocat Claudiu Lascoschi
in buletine avem acelasi domiciliu in bucuresti,sector 5 ! dar apartamentul cu adresa din buletin a fost vandut in urma cu cativa ani si ne-am mutat in singureni fara forme legale! mai precizez ca i-a expirat buletinul
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
vreau_sa_divortez, utilizator
Da, am inteles.
Daca el nu vine la proces va puteti judeca acolo unde aveti acte.Sau chiar daca vine instanta poate sa nu intrebe...;)
Exista situatii cand instantele iau in seama actele si nu ultimul domiciliu comun de fapt...
Va puteti judeca la Bucuresti.
Si poate ca nu va veni nici la proces...
Minorii unde sunt ?

avocat Claudiu Lascsochi
minorii sunt la un centru de plasament in zona imgb berceni!! nu ma lasa sa-i vad decat cu acordul lui,iar el nu are voie sa-i vada pt ca are dosar penal pt k i-a lasat in parc,dar cu spaga se rezolva orice! a zis ca daca vin fara sa fie acolo ma agreseaza! nu are cum sa nu vina la proces pt ca e disperat sa fiu cu el,pt ca e constient ca alta femeie nu ar sta in conditiile in care am stat eu!
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
vreau_sa_divortez, utilizator

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului in cazul in care solicitantul nu are venit otilik otilik dak nu am servici pot sa primesc custodia copilului sunt la fac anul 3 nua mai suport batai si jigniri (vezi toată discuția)
Divort si incredintarea copilului iubi_claus iubi_claus sunt casatorita de 6 ani, din casatorie rezultand un baiat de 6 ani. In toata aceasta perioada am locuit, in week-end si pe perioada sarbatorilor si vacantelor ... (vezi toată discuția)
Divort pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate re0ths re0ths Sunt casatorit de vre-o 6 ani, insa separat de sotie de vre-o 2 ani caci eu lucrez in SAU iar ea in Canada. In timp aceasta distanta a racit relatia intre ... (vezi toată discuția)