avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte constructie casa

salutari tuturor.i-mi doresc sa construiesc o casa.la prima vedere pare totul simplu daca ai bani si timp.bani s-ar gasi cu toate ca nu peste masura dar timpul ma omoara. ma refer la obtinerea proiectului si a autorizatiei.ce pasi ar fi necesari de urmat si credeti ca ar fi o solutie imputernicirea unei persoane ptr.obtinerea tuturor avizelor si autorizatiei?cam cat timp dureaza tot procesul? multumesc
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 10:24, 24 August 2010
da
Pentru obtinerea proiectului si a autorizatiei adresati-va unui Birou de Proiectare, sau a unui Birou de Arhitectura. Acestia va vor indruma, si vor face In locul dv. toate demersurile, inclusiv obtinerea avizelor, adica toata "alergatura" (contra cost, desigur).
Nu este necesara procura pentru aceste demersuri. Prezenta dv este obligatorie doar la ridicarea autorizatiei finale!
"Procesul" poate dura intre 1 luna si un an, depinde de amplasarea terenului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul ... florentinm florentinm Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj, retras cu terasa partial acoperita. Doresc sa inchid balconul cu termopan si ... (vezi toată discuția)
Gard caramida intre vecini cristian sima cristian sima Vreau sa-mi construiesc un gard din caramida, cu fundatie de beton. Nu stiu daca se face fundatia pe hotar, sau trebuie in interiorul spatiului meu. Sunt ... (vezi toată discuția)