avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiunea de creanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiunea de creanta

in situatia in care am primit o notificare din partea unei banci cu privire la cesiunea de catre un furnizor de al meu al creantelor catre aceasta banca si mi se cere confirmarea prim irii notificarii. ce se pota intampla daca nu accept?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 09:45, 24 August 2010
daca nu aveti motive temeinice pentru care puteti ataca cesiunea, acceptarea confirmata sau nu, adica exprimata prin pasivitatea dvs. nu impiedica cesiunea.
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
GUVERNATOR MG, Consilier juridic
Exista obligativitatea bancii de a notifica debitorul, dar numai atat; cesiunea de creanta nu e conditionata de acceptul d-voastra.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta - sunt bun de plata? smeagull smeagull Buna ziua, Am avut un partener de afaceri, cu care am avut un contract cadru de furnizare de bunuri. Livrarile se faceau apoi pe baza de comanda. La un ... (vezi toată discuția)
Confirmare notificare cesiune de creanță. ce pot să fac ca să dovedesc că această confirmare a fost utilizată abuziv ? sandup sandup Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire a unei situatii : O firma de recuperare a obtinut incuviintarea executarii silite , utilizand conf. ... (vezi toată discuția)