avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperarea permisului de conducere

Am avut permisul suspendat iar dupa expirarea perioadei am inteles ca imi va veni prin posta acasa, este adevarat?, sa cum il voi putea recupera?, iar amenda cat timp va mai ramane valabila, 5 ani?

Cel mai recent răspuns: nemespetrica , utilizator 09:22, 30 August 2010
Cuantumul amenzii nu se mai poate majora, dar ca orice creanta bugetara, este purtatoare de accesorii, adica se vor pune penalitati pe zi de intarziere.
Deci veti avea de plata amenda plus penalitatile calculate pana la achitare.
Am inteles ca daca nu imi voi plati amenda mi se va prelungi perioada de suspendare cu inca 30 de zilepe langa cele 90, dar am sustinut sala pe care am si promovat-o, nu mai stiu ce sa mai cred, am nevoie de un sfat.pls

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului. consecinte? ciorik ciorik buna ziua...am o mare problema.Am fost la banchet unde am baut considerabil zic eu...la plecare am luat masina si mam invartit prin parcare unde am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Cojocariu Sîrghe Iulian Cojocariu Sîrghe Iulian Bună ziua! Mă adresez cu o problemă de întelegere în privința suspendării permisului de conducere pe o perioada de 90 zile datorită consumului de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)