avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Hey,va multumesc amandurora....Nu am Filipescu dar o sa fac rost....Erau in programa pt procedura civila si avand in vedere k am inceput cu asta studiul civilului,nu am trecut si prin obligatii:D My bad:"> Spor la treaba in continuare!!
Si_diana a scris:

Salutare!! Am si eu o intrebare....voi de unde ati invatat executarea silita a obligatiilor de a face si de a nu face?? In cartea lui tabarca nu este....nici in boroi&ciobanu nu am gasit-o...X-( Asa k ...help pls!!! Va multumesc anticipat:)



Incearca sa gasesti Tratatul de executare silita a lui V.M.Ciobanu , S.Zilberstein
Salutare,

Am si eu o intrebare. Sunt anul 3 si as vrea sa ma apuc de invatat ptr INM la procedura civila insa am o dilema. Nu mi-a placut deloc administrativul motiv ptr care nu l-am invatat prea bine. Observ ca in cuprinsul cartilor de procedura apare contenciosul plus procedura divortului. Intrebarea pe care o pun e pot sa invat procedura civila fara sa fi citit dreptul fam si cu mari lacune in administrativ?
Plus care carte e mai indicata ptr procedura civila? Boroi sau Tabarca? In cazul in care e Tabarca, codul de procedura adnotat sau cursul de procedura civila?
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
ContSters145956, utilizator
Salut.Eu am avut mari lacune in tot ceea ce priveste dreptul, cel putin in timpul facultatii. Dupa ce am terminat, m-am pus si eu pe invatat.:). AM dat in iarna la INM si la procedura civila am facut 21 din 25, citind DOAR CODUL. Ia de curiozitate subiectele din ultimii 5 ani si o sa vezi ca la proceduri 99% din raspunsuri le gasesti expres in cod. Mai bine acorda mai mult timp cu invatatul pt civil si penal, decat procedurilor.Na..sfatul meu,parerea mea..:)
pai si ai luat sau?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)