avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SE MAI INCHEIE CONTRACTE DE LUCRARI LA INSTITUTIILE ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SE MAI INCHEIE CONTRACTE DE LUCRARI LA INSTITUTIILE PUBLICE?

AS VREA SA STIU DACA SE MAI POT DERULA PROCEDURI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI DE CONSTRUCTII SAU LUCRARI DE REPARATII LA INSTITUTIA UNDE LUCREZ, IN VEDEREA INCHEIERII UN CONTRACT DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI.
BANII AU FOST PREVAZUTI IN LISTA DE INVESTITII SI IN BUGETUL DE VENITURI SI CHELTUIELI PENTRU ANUL 2010.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:01, 25 August 2010
daca aveti banii, da.. dar repede pana nu va ia boc banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie investie publica doru6 doru6 Am cautat de am innebunit pe net o definitie a notiunii de ,,investitie publica\'\' sau ,,obiective de investiii\'\' sau categoriile de lucrari, servicii care ... (vezi toată discuția)
licitatie publica fara fonduri ?? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT Daca o institutie publica ( AUTORITATEA CONTRACTANTA ) nu are alocate fonduri pentru investitii ( proiectare, lucrari de constructii si dotari cu utilaje), ... (vezi toată discuția)
Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)