avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... facutatea de subingineri a2a facultate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

facutatea de subingineri a2a facultate?

Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta specializare decat cea terminata la subingineri) si acum am fost anuntata ca impotriva mea s-a facut o plangere penala pentru fals in declaratii.motivatia ca am mai terminat o faculate ,ca nu am adus-o la cunostinta facultatii(eu nu am comunicat-o intru-cat am considerat,propabil in necunostinta de cauza ,ca cursurile serale nu fac obiectul locurilor finantate de la bugetul statului) . va rog frumos sa-mi spuneti daca cursurile serale chiar fac obiectul unei plangeri penale si acuzatii de fals in declaratii si daca pot fi considerata la a2-a facultate.
in perioada studiilor serale cei care eram studenti nu beneficiam de nici un drept pe care il aveau cei de la zi (reduceri ,cazari)---din contra eram si obligati sa muncim altfel nu puteam sa continuam aceste cursuri. va multumesc si astept urgent raspuns.multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:10, 26 August 2010
Este continuare de studii, cel putin din ce spuneti dv. Nu ati mai urmat inca 5 ani de fac, nu?
in cazul in care ati absolvit sing, apoi ing.,separat, aveti 2 fac.: una de scurta durata si una de lunga durata.
am absovit numai 4 ani seral la subingineri promotie veche deci nu face ca o facultate pentru ca nu-mi permite sa ma inscriu la masterat.nu?
Dupa cei 4 ani, ati mai urmat alta facultate?
nu
Atunci, sunt nebuni! Oricum, dv. prezentati-va problema unui avocat. Acesta va sfatuieste cum sa va faceti apararea. Ei trebuie sa demonstreze daca si de ce au acordat diploma pentru o specializare la care dv. nu ati sustinut examen.

Alte discuții în legătură

Studii superioare gadmarin gadmarin Am urmat cursurile UPB in perioada 1984 - 1988, am obtinut diploma subinginer. Am depus un dosar de participare la un examen pentru ocuparea unui ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata geosan2010 geosan2010 Buna ziua, Am terminat studiile Institutului de Subingineri din Bacau, in anul 1986 la seral, obtinand Diploma de Subinginer profil Mecanic, specializarea ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau nu? florinsadova florinsadova Speta! O persoana a absolvit o facultate la seral respectiv 4 ani subinginer TCM in anul 1990. In anul 2007 s-a inscris la aceeasi facultate pentru continuarea ... (vezi toată discuția)