avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ap ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ap ordonanta presedintiala

se poate amana pronuntarea cu fix o sapatamana in cazul ordonantei presedintiale?
multumesc
Cel mai recent răspuns: anna2000 , utilizator 14:45, 27 August 2010
athe a scris:

practic se poate amana si o saptamana.

@ athe Se poate amana oricat, se poate intampla orice ... mda, sigur. Insa pe noi ne intereseaza ce este legal sa se intample iar din unghiul acesta raspunsul dumneavoastra, athe, e jenant. Nu l-am sters pentru ca are legatura cu intrebarea formulata de anna2000 - care sunt sigur ca se refera la art. 581 alin 3 C.p.c nu la 518 - si care merita un raspuns.
@ anna2000 Buna intrebare! Pronuntarea se poate amana cel mult 24 de ore, zice legiuitorul, dar judecatorul, care stie ca lui n-are nimeni ce sa-i faca, amana pronuntarea cu o saptamana pen'ca p'orma pleaca in concediu iar daca esti nemultumit iti repune cauza pe rol (ca asa vrea el!) si iti stabileste termen prin octombrie, asa, ca sa te inveti minte sa mai comentezi.
sa traiti!
am inteles si am tacut ! :sorry:
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala otto2007 otto2007 Buna ziua, Care este procedura in ceea ce priveste ordonanta prezidentiala? Stiu ca se judeca in regim de urgenta. Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lilianabh lilianabh Buna ziua! Initial am cerut revenirea la numele de fata,apoi am facut recurs pt.pastrarea numelui avand in vedere prejudecatile din Romania,pt.a fi pe acelasi ... (vezi toată discuția)